четвртак, јун 9

Fun Things To Do When You Are Bored

Za ovaj post sam se bas potrudila i radila sam ga nekoliko dana, pa nadam se da ce vam se svidjeti!
Ovo su stvari koje mozete da radite kad vam je dosadno, kod kuce ste... Uskoro ce vjerovatno izaci i Fun Things To Do This Summer, taj post ce biti daleko zanimljiviji... Ako biste voljeli takav post, ostavite komentar i recite kako vam se dopao ovaj post. Iskreno nije nista novo, uglavnom vec radite ove stvari- pretpostavljam, ali ja cu ipak uraditi ovaj post... Jer iskreno i kad mi je dosadno 90% vremena provodim razmisljajuci o tome kako mi je dosadno, a ne kako da se zabavim...


1. Paint Your Nails
Iskreno ja nisam neki strucnjak, ali na youtube-u ima puno ideja kako lijepo nalakirati nokte... Ne morate samo u jednoj boji, mozete da napravite neku aplikaciju, da iskoristite neke sljokice, cirkone... A sigurna sam da imate takve stvari kod kuce, jednostavno improvizujte!




2. Go For A Run
Za ovo vam vjerovatno treba motivacija, pa samo udjite na pinterest i ukucajte isto! :-)
Nije stvar u tome da ste obuceni u markirano; nike, adidas.... Stvar je u tome da uhvatite malo svjezeg vazduha, uzmite i slusalice, pomoci ce vjerujte...


3. Make Your Playlist
E sada da biste se motivisali treba vam dobra muzika, kao sto sam rekla gore, zato napravite vasu playlistu. Vjerujte pomoci ce vam puno, sve sam vec gore rekla... Ja sam takva osoba da se jedno vrijeme "zakacim" za jednu pjesmu i to je to... Ali posle mjesec dana nesto skroz drugo.


4.  Make Your Own Blog
Napravite blog!!! To je jedno nezaboravno iskustvo koje ce vas nauciti mnogo cemu, jednostavno ukucate blogger i samo slijedite uputstva, lako je i jednostavno!  Medjutim ako vec imate blog, potrudite se malo, uredite ga, dodajte neke nove stvari, pisite neke postove unaprijed.


5. Watch Youtube Videos

Dakle gledajte neke videe na youtube-u... Usput uzmite i nesto da grickate, odlucite se za nesto zdravije, ja sam uzela tresnje...  Kanali koje preporucujem su:
-MYLIFEASEVA
-MAYBABY
-MARIJA ZEZELJ.














To je to za ovaj post, nadam se da vam se svidja... ;-)

3 коментара:

  1. I mostly blog when I'm bored. That is the time when I have inspiration and now the school is over so I'm kinda disorganized and ready for summer.
    dr-problem-my-world.blogspot.com
    What lies beneath

    ОдговориИзбриши
  2. Jako mi se dopadaju fotografije i baaaaaš se vidi da se trudiš oko bloga. Doći će i čitaoci i pregledi samo ako budeš uporna. Ne zaboravi ni da mnogi pročitaju post ali im se ne da da komentarišu. Samo nastavi tako, sjajna si i vjerujem da ćeš se izdvojiti iz mase. Razmisljam da napravim blog, mozes li da mi das neki savjet u vezi toga. (procitala sam tvoj post o tome, ali ipak)

    ОдговориИзбриши
  3. Hvala puno, javi mi se na mail pufnicapufi@gmail.com... Stvarno mi znaci ;))

    ОдговориИзбриши